Een super project!
Hallo allemaal!
Het is helemaal goed gekomen met ons project gelukkig! Hier in Madikeri komt een nieuw weeshuis voor meisjes van 6 tot 15 jaar. De overheid koopt het huis, de meubels enhet eten voor de kinderen. Maar het huis ziet er gewoon echt niet uit. Het is vies en donker en het ziet er allemaal een beetje treurig uit. Nu gaan Madeleine, Annelies uit Belgie en ik het hele huis opvrolijken. Dus helemaal schoonmaken en alles een kleurtje geven!
Vandaag hebben we samen met onze coordinator Dajal en nog twee Nederlandse meiden Paulien en Chantal de hele tuin gedaan. Boomstammen weggehaald, onkruid uit de tuin gehaald, geveegd en weet ik veel allemaal. Daar zijn we toch 6 uurtjes mee bezig geweest denk ik. Deze week komt er ook iemand om leuke planten en bloemen in de tuin te plaatsen. The green lion betaald alle verf en spullen die nodig zijn om het te verbouwen. Ook het Belgische meisje Annelies heeft geld ingezameld voordat ze wegging. Dat is waarschijnlijk rond de 1000 euro. Daar gaan we ook nog spulletjes van kopen en de rest doneren we aan het weeshuis, zodat ze daar kleding en speelgoed van kunnen kopen.
Jullie begrijpen dat ik echt super blij ben met dit project! Het voelt echt goed om zo nuttig bezig te kunnen zijn. Jammer dat we de kinderen niet kunnen zien die hier uiteindelijk gaan wonen. Dat betekent dat ik gewoon nog een keertje terug moet komen hier! Dat is rot! haha!
Jullie horen snel weer wat! Bedankt voor jullie berichtjes!
Dikke zoen voor iedereen!
Zeker een mooi project!! Goed bezig! Ben trots op jullie en ik ben blij dat jullie het zo naar je zin hebben..! Liefs uit Velserbroek! ;) xoxoxoxo
Wat een goed project. Ik kan me voorstellen dat je daar zin in hebt.
Fijn dat je het zo naar je zin hebt in India.
Groetjes Marjon
Een prachtig, zinnig project,waar je straks met een goed gevoel op terug zult kunnen kijken. Sterkte,zoen.
Hard werken Door! Maar dat je dat een goed gevoel geeft kan ik me helemaal voorstellen. Het is echt met je "poten" in de modder en je ziet direct resultaten, dat geeft voldoening.We blijven trots op je en ook op de andere werkers(mag je doorgeven hoor). Lief meisje, knuffel van mij en geef hem van katoen (ouderwetse uitdrukking hè)xxxx
Jeetje dat klinkt lekker, mouwen opstropen en aan de slag. Lekker om je energie en ideeen kwijt te kunnen. Groetjes aan iedereen love you XXX kus van Ciska en Michiel
Ha die Door,
wat een avontuur weer.....
Hoe staat het met de cultuurschok?? Mensen op straat en dierenleed??Is het te behappen??
Weet je ook wanneer de kindjes komen en hoeveel (Geen kindjes in je koffer stoppen hoor!! dat mag niet.....)
Is het eten erg anders dan in Sri Lanka? Of eet je tegenwoordig alles =)
Dikke kus op je leuke hoofd!
Marit
De cultuurschok is verdwenen, want ik voel me hier eigenlijk wel een beetje thuis nu. Hier in het zuiden valt het allemaal erg mee met de mensen op straat, het dierenleed en de geuren. Volgens Madeleine is dat in het Noorden veel erger. Hier lijkt het eigenlijk wel een beetje op Sri Lanka. De kindjes komen ongeveer eind December en er kunnen er maximaal 25 in het huis wonen.
xx kus