dorienopreis.reismee.nl

India! ( En meteen ziek)

Hallo allemaal!

Zondagavond ben ik in India aangekomen en werd ik opgehaald vanaf het vliegveld. Ik heb daar een nachtje in een hotel geslapen. Er waren toen al 3 andere meiden. 2 uit Nederland en 1 uit Belgie. Er is ook een jongen uit Belgie, maar die spreekt geen vlaams. Hij kan gelukkig wel een beetje Engels.

De volgende ochtend kwam Madeleine! Ik was echt zo blij om haar te zien! En het is gewoon super gezellig dat ik nu mijn ervaringen met iemand kan delen.

Diezelfde dag zijn we met de bus naar Madikeri gegaan en zijn we 's avonds lekker gaan slapen!
Dinsdag hebben we een simkaart gekocht in Madikeri. We moesten dus 6 simkaarten hebben, daar hebben we ongeveer 3 uur over gedaan! Ze moeten pasfoto's, handtekeningen, vingerafdrukken en de hele boel hebben! Zoo vermoeiend!

Woensdag hebben we een kookles en een yogales gehad en gisteren zijn we een dagje naar Mysore geweest! Eerst 3 uur met de bus heen, daarna hebben we daar ontbeten. We zijn over een of andere trap gelopen, waar ontzettend veel grote spinnen zaten en hingen! Brr, haha! Daarna zijn we naar Mysore Palace geweest! Echt super mooi. We hebben daar ook een audiotour gedaan, dus dat was erg leuk!

Als laatstezijn we naar de markt geweest. Het was een overdekte markt en ik heb me echt ontzettend vermaakt! Al die geuren en kleuren. Jullie zullen de foto's wel zien binnenkort! Echt fantastisch!

En vandaag, tja, ik had het al zien aankomen, reizigersdiarree... zoo lastig! Ik kon vanmorgen ook niet mee naar de yogales en de markt in Madikeri.Hopen dat het snel beter gaat.

Verder vermaak ik me echt prima! We hebben alleen een probleem met ons programma. Want er schijnt hier dus helemaal geen weeshuis te zijn! Zoo raar! Maar we gaan wel een oplossing bedenken!

Kus voor iedereen xx

Carla

Hoi Dorien, wat naar dat je nu ziek bent. En wat gek dat je ergens zit waar geen weeshuizen zijn. Als ik op internet kijk zijn er genoeg weeshuizen in Mysore en daar zou jij toch heen gaan? En dan zit je er zo ver vanaf. Vreemd hoor. Hopelijk komt het allemaal goed. Fijn dat je het zo leuk hebt met Madeleine en je over je ergste heimwee heen bent. Heel veel plezier nog.

Evelien

Vervelend voor je moppie! Ik ben blij dat er meer leuke mensen zijn nu voor je. Alleen als je steeds op de wc zit, dan heb je daar niet zoveel aan ;-)
Ik ben benieuwd naar je foto's! Ik spreek je zondag liefje. Dikke kus!

oma

Heerlijk dat jullie het zo gezellig samen hebben, wel jammer dat het buikje opspeelt.Een goed middel tegen buikloop is imodium. Je kunt het ook krijgen als instant smelttablet. Ik hoop dat het gauw beter met je gaat.Ja, de geuren en kleuren, ik voelde dat het bijzonder zou zijn, fijn dat jullie het opmerken. Dikke kus voor jullie alle 2.

Winfried

Hé Door,

Je bent nu over de helft van je reis naar Sri Lanka en India en je verhalen worden steeds enthousiaster. Pas maar op dat je er niet wil blijven ;-). Fijn dat Madeleine er is en er ook anderen zijn om mee op te trekken. Jammer van die buikproblemen. Hopelijk is dat gauw voorbij. Blijf foto's maken! Dat is leuk voor ons die geen idee hebben hoe het daar is, maar vooral ook voor jezelf om later nog eens alles terug te zien. En nou op zoek naar een weeshuis!

Opa

Hoop dat je buikproblemen inmiddels over zijn. Fijn dat je
gezelschap hebt gekregen van Madeleine.Tevreden over je
nieuwe onderdak ?Veel plezier samen ,kus en doe mijn
groeten aan je vriendin.

Priscilla

Ha Dorien,

Ik dacht al, waar blijven jouw verhalen! Op de een of andere manier was mijn e-mail aanmelding uitgezet (of niet goed aangezet), hierdoor miste ik jouw correspondentie.
Nu ben ik weer helemaal op de hoogte. Prachtig hoe je alles verwoord en hoe je je overal door heen slaat. Elke stap is een overwinning op jezelf. Leuk om beeld bij jouw verhaal te zien. Ik ben trots op je.

Veel liefs,
x Priscilla

Conny

Hee Doortje, wat lijkt het me geweldig daar! Heel kleurrijk en indrukwekkend! Hoop snel de foto's te zien. Sterkte met de buik enzo ;) en veel plezier samen! xx