Nog maar een paar uurtjes!
Hallo allemaal!
Mijn koffer staat inmiddels klaar in de woonkamer. Hij is helaas toch iets zwaarder dan ik gehoopt had!Gelukkig mag ik 30kg meenemen, aangezien mijn koffer precies 29kg weegt
Over iets meer dan een uur stappen we in de auto om naar Schiphol te rijden. Ik begin nu eigenlijk pas een beetje te beseffen dat ik ECHT weg ga! Ik vlieg vandaag om 15:30uur en moet een overstap maken in Dubai. Daar moet ik dan bijna 3 uur wachten voordat ik verder vlieg naar Colombo.
Ik vind het ontzettend spannend allemaal, maar ik zie wel hoe het loopt! Zodra ik de kans zie, laat ik iets van me horen. Maar ik weet natuurlijk niet wanneer en hoe.
Ik ga jullie missen allemaal!Bedankt voor jullie lieve berichtjes en cadeautjes!
xkus Dorien
Enorm veel plezier snoes! Ik zal elke dag aan je denken!
Goede reis Dorien, geniet er maar van.
Heel veel plezier en success.
3 uur om je volgende vliegtuig te halen is perfect, veel korter will je het niet hebben anders kom je in tijdnood, al helemaal op een nieuw vliegveld.
Heel veel plezier en succes! Geniet ervan, het wordt sowieso een fantastische ervaring!
Wauw jij bent mijn heldin! Genieten hea lieverd?!
En ik de loser! Dat ik mezelf Dorien noem, haha mocht ik willen!
Vanaf 15.15 naar de vertrektijden gekeken en ja, 16.04 ben je vertrokken. Je bent nu echt weg en je grote avontuur gaat beginnen.Super Dorien !
Van oma gehoord dat je een fantastisch afscheid op Schiphol hebt gehad.Ben blij dat ik je gisteren nog heb mogen zien.Geniet van alles! zoen.
Gisteravond smsje van je gekregen, terwijl je in Dubai bij de gate zat te wachten op het 2e deel van je reis. Gelukkig gaat het goed met je, daar ben ik heel blij om. Hier gaat het ook goed hoor! Succes hoor moppie, ja kan het! xxx
Lieve Dorien,
Inmiddels zal je op je bestemming aangekomen zijn. Ik vind je dapper en ben ergens ook erg trots op je.
We reizen en lezen graag met je mee.
Groetjes van alle meiden.
Hallo allemaal!
Ineens heel onverwacht internet in het huis waar ik zit. We hebben wel een computer, maar geen internet. Nu is er toevallig iemand in de buurt waar ik even op mee kan liften!;) Morgen ga ik op zoek naar een internetcafe om mijn verhalen tot nu toe te vertellen.
Ik mis jullie echt verschrikkelijk. Het gevoel dat ik nu heb is denk ik de beste definitie van een cultuurshock! Het huilen staat me nader dan het lachen. Het liefste wil ik naar huis! maar ik weet zeker dat het volgende week al een stuk beter zal gaan!
Dankjewel voor jullie lieve berichtjes
xxx
Ik hoop dat je m'n sms'jes hebt ontvangen. Ik kan zo begrijpen hoe je je voelt, maar Door dit hoort erbij en heus dit is van voorbijgaande aard.Gelukkig denk je er zelf ook zo over lees ik in je laatste zin.Probeer je te ontspannen en hou je doel voor ogen. Het komt allemaal goed. dikke kus oma
Doorrr!! Leuk bericht van je te horen,, zoals je Oma hierboven al zegt komt het allemaal goed! Ik ben benieuwd naar je verhalen tot nu toe! Liefs, Milly
Dorr! Ik ben heel benieuwd hoe het met je gaat!! Gelukkig ben je veilig aangekomen :) xx Lian
V.w.b. het verhaal dat grote spinnen bijten en je ze
niet dood mag maken omdat er een voorvader in huist,dit: je hebt naar je redelijkerwijs mag aannemen daar ginds geen voorouders en ten tweede bijten ze ook niet.Houd je taai, slaap lekkker ,liefs Opa.
Opa! Je zal het niet geloven. Maar als ik nu een spin zie, net zo groot als ze in Nederland zijn, dan denk ik gewoon.. oh he daar loopt een spin.. en ik ga door met mijn bezigheden! Ik begrijp het zelf ook niet zo goed haha! En ik heb tot nu toe maar 1 hele grote spin gezien. (ik klop meteen af)
xx liefs Dorien
We zijn, denk ik, allemaal benieuwd hoe het met je gaat. Hoe gaat het slapen? Heb je al mensen ontmoet en hoe bevalt het eten je? En euh, spinnen zijn toch ook nuttig voor eten van die vervelende muggen? Maar ja ze worden er niet kleiner van.
Veel liefs,